Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája főtáblájára 25 év után ismét bejutó Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat az őszi BL-meccsek idejére nem költözik a 68 ezer férőhelyes Puskás Arénába, hanem marad a saját stadionjában, a Groupama Arénában.

Az FTC fantasztikus teljesítménye és Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutása után sok szurkolóban vetődött fel jogosan a kérdés, amennyiben az UEFA engedi nézők előtt megrendezni a csapat hazai mérkőzéseit, akkor a Groupama Arénában vagy a nagyobb befogadóképességű Puskás Arénában játssza-e majd hazai találkozóit.

A Groupama Aréna marad a Ferencváros otthona a BL-meccsek idejére is Fotó: Koncz Márton - Origo

A Ferencváros közleményéből kiderült, hogy a klub vezetősége felvette a kapcsolatot a Puskás Arénával, amelynek vezetősége bár rendkívül segítőkész és konstruktív volt, de arról értesítette az egyesületet, hogy technikai okokból a Fradi mindhárom hazai BL-mérkőzését nem lehetne a Puskás Arénában megrendezni.

Ezért az FTC vezetősége úgy döntött, hogy a Groupama Aréna marad a csapat otthona a BL-főtáblás találkozók során is.

A BL-csodának is köszönhetően egyre többet jelent Európában a Fradi neve - Podcast

Világsztár futballisták, Európa csúcscsapatai jöhetnek el Budapestre, mert a Ferencváros 25 év szünet után ismét a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet. Egy nappal a csütörtöki sorsolás előtt és egy nappal a Molde elleni továbbjutás után az Origo Sport Podcastjának vendége volt Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója és Hajnal Tamás, a klub sportmenedzsere.