Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy keresztszalag-szakadást szenvedett a csapat középpályása, Windecker József.

A 27 éves középpályást a szombati Budapest Honvéd elleni találkozó 15. percében kellett lecserélni miután összerúgott a vendégek védőjével, Tamás Krisztiánnal.

Windecker József a Paks alapembere Forrás: paksifc.hu

Windecker az összerúgást követően a jobb térdéhez kapott, és a földre érkezés pillanatában jelezte, nagy a gond.

Ami a jövőt illeti, nagyon remélem, hogy már a héten túl is leszek az operáción, aztán öt-hat hónapos regeneráció kezdődik majd sok gyógytornával és megannyi erősítéssel. Nagyon rosszkor jött ez, bár egy sérülés sosem jön jókor, de most úgy éreztem, jól ment a játék, így még keserűbb a történet. Nem adom ugyanakkor fel, sőt, még erősebben szeretnék visszatérni, amint csak lehet, és már csak előre tekintek" – mondta a paksi klub honlapjának Windecker József, aki az idei szezonban minden bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

Windecker József öt éven belül már másodszor szenvedett komoly sérülést: 2015 nyarán Győrből igazolt Újpestre, a felkészülési időszakban pedig egy társa ráesett a bal lábára, így elülső térdszalag-szakadás szenvedett, ami miatt csak 2016 februárjában tudott bemutatkozni a lila-fehér csapatban.