Vágólapra másolva!
A Real Madrid a legnagyobb spanyol sportújságban, a Marcában megjelent cikkben reagált a Szoboszlai Dominik szerződtetéséről szóló pletykákra. 

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az Izland elleni csütörtöki Eb-selejtezőn győztes gólt rúgó Szoboszlai Dominik az As spanyol újság információi szerint felkeltette a Real Madrid figyelmét is. Sőt, az újság odáig ment, hogy a kérők – mint az RB Leipzig, az Arsenal vagy az AC Milan – között a spanyol sztárcsapat van a legjobb pozícióban.

Már a Real Madrid is figyeli Szoboszlai Dominikot

Szoboszlai Dominik van a spanyol AS című sportnapilap pénteki számának címlapján. A magyar válogatott középpályásának tegnapi gólja pedig a lap internetes oldalának első bejegyzése. Az Izland elleni győztes gól után az szerepel a spanyolok címlapján, hogy a magyar játékmestert figyeli a Real Madrid.

A Nemzeti Sport a Marcán keresztül intézett kérdést a hírrel kapcsolatban a Real Madridhoz, a klubtól pedig meg is érkezett a válasz.

Eszerint bár nagyszerű futballistának tartják Szoboszlait, pillanatnyilag nincs a neve a listájukon, más ugyanis jelenleg a prioritás. Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne változhatna az álláspontjuk, írja a Nemzeti Sport Online cikke.

A magyar válogatott klasszis támadójának 2022-ig szóló szerződése van a Bajnokok Ligájában szereplő osztrák bajnokcsapattal, a Red Bull Salzburggal, ahonnan várhatóan legalább 25 millió euróért cserébe távozhat majd.