Csodagólt lőtt az észt focista a Nemzetek Ligájában - videó

fbl Horizontal
Rauno Sappinen elképesztő gólt lőtt az északmacedónoknak
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután két mérkőzést rendeztek a Nemzetek Ligája 5. fordulójában. A B-ligában az Európa-bajnokságra kijutó szlovákok hazai pályán 1-0-ra legyőzték a kontinensviadalra szintén drámai körülmények között kijutó skótokat, míg a C-ligában a szintén Eb-re készülő északmacedónok 2-1-re nyertek az észtek ellen Skopjéban.

A szlovákok Nagyszombaton győzték le a skótokat. A találkozó egyetlen gólját Jan Gregus lőtte a 32. percben. A szlovákok ezzel megszerezték az első győzelmüket a B-ligában, de továbbra is a csoportjuk utolsó helyén állnak. A skótoknak ez volt az első vereségük a 2-es csoportban, de továbbra is az első helyen állnak.

A C-ligában az Európa-bajnokságra kijutó északmacedónok 2-1-re legyőzték az észteket Skopjéban. A hazai csapatban két székesfehérvári légiós, Visar Musliu és Boban Nikolov is a kezdőcsapatban kapott helyett. A találkozót ugyan a hazaiak nyerték, azonban az észtek lőtték a játéknap legszebb gólját Rauno Sappinen révén, aki elképesztő eleganciával tekert a bal felső sarokba.

Az északmacedónok ezzel a győzelemmel továbbra is vezetik a 2-es csoportok, míg az észtek nyeretlenül az utolsó helyen állnak.

Nemzetek Ligája, 5. forduló:
B divízió:
2. csoport:
Szlovákia-Skócia 1-0 (1-0)

C divízió:
2. csoport:
Észak-Macedónia - Észtország 2-1 (1-0)