Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a Zalaegerszeg korábbi korosztályos válogatott csatárát, Dragóner Filipet, aki annak a Dragóner Attilának a fia, aki két bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal.

A 28-szoros válogatott belső védő, Dragóner Attila fia, Filip a Ferencvárosban nevelkedett, a korosztályos csapatok után a Fradi első csapatában egy Ligakupa-mérkőzésen lépett pályára. Később futballozott Nyíregyházán, Mezőkövesden, Szegeden, majd tavaly nyáron a Zalaegerszeghez szerződött.

Dragóner Filip a Ferencváros elleni mérkőzésen Forrás: Molnár Ádám/fradi.hu

A kék-fehéreknél ősszel két NB I-es bajnokin kezdett, ötször csereként állt be, gólt nem szerzett, egy gólpasszt adott. A 180 centiméter magas csatár eddigi pályafutása során összesen 13 NB I-es meccsén két, 68 NB II-es mérkőzésen 16 találatot szerzett. Dragóner Filip korábban szerepelt az U15-ös, U18-as és U19-es válogatottban is. A 22 éves támadó a napokban felbontotta zalaegerszegi szerződését és szerdán másfél évre aláírt a Haladáshoz.

– mondta Séllei Árpád a Haladás ügyvezető igazgatója.