Társoldalunk:

Szergej Rebrov: A foci már csak ilyen, de továbbra is erős csapatunk van

2021.01.26. 19:19

A Ferencváros labdarúgócsapata nem kezdte jól a 2021-es évet, ugyanis előbb hazai pályán kapott ki az utolsó helyen álló Diósgyőrtől, majd Felcsúton játszott 1-1-es döntetlent a Puskás Akadémiával. Ennek ellenére az FTC vezetőedzője szerint továbbra is erős csapat a Fradi, de továbbra is keményen kell készülniük a játékosoknak, hogy visszatérjenek a győzelem útjára.

„A labdarúgás már csak ilyen. Van, hogy az ember a legnehezebb helyzetből is gólt lő, de előfordul, hogy egyszerűen rossz napot fog ki a játékos. Továbbra is vezetjük a bajnokságot, és erős csapatunk van. A támadóim tisztában vannak a képességeikkel, nem kellett nekik semmit mondanom a Puskás Akadémia elleni mérkőzést követően. A kimaradó helyzetek ellen egyetlen recept létezik, mégpedig az, hogy  továbbra is keményen kell készülnünk, és mindig az aktuális meccsre kell összpontosítani"  - mondta Szergej Rebrov a FradiMédiának arra a kérdésre vonatkozóan, hogy extámadóként, tanácsolt-e valamit a csatároknak a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után.

Szergej Rebrov szerint a kemény munka oldhatja meg a Fradi gondjaitForrás: AFP/Sergei Supinsky

Az ukrán tréner kitért a szerdai, Budafok elleni bajnoki összecsapásra is.

„A Budafok csapatként nagyon egységes és erős. Pontosan tudják, hogy ha jól együttműködnek a játékosok a pályán, akkor megnehezíthetik az ellenfelek dolgát. Nem lesz egyszerű ellenük játszani, éppen ezért maximális koncentráltsággal készülünk  erre az összecsapásra is. A Budafoknál sok tehetséges, lelkes, fiatal játékos szerepel, tele bizonyítási vággyal. Biztosan mindent meg fognak tenni, hogy jó eredményt érjenek el ellenünk. Legutóbb is szoros mérkőzést játszottunk ellenük, most is erre számítok."