Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata nem kezdte jól a 2021-es évet, ugyanis előbb hazai pályán kapott ki az utolsó helyen álló Diósgyőrtől, majd Felcsúton játszott 1-1-es döntetlent a Puskás Akadémiával. Ennek ellenére az FTC vezetőedzője szerint továbbra is erős csapat a Fradi, de továbbra is keményen kell készülniük a játékosoknak, hogy visszatérjenek a győzelem útjára.

„A labdarúgás már csak ilyen. Van, hogy az ember a legnehezebb helyzetből is gólt lő, de előfordul, hogy egyszerűen rossz napot fog ki a játékos. Továbbra is vezetjük a bajnokságot, és erős csapatunk van.

A támadóim tisztában vannak a képességeikkel, nem kellett nekik semmit mondanom a Puskás Akadémia elleni mérkőzést követően. A kimaradó helyzetek ellen egyetlen recept létezik, mégpedig az, hogy

- mondta Szergej Rebrov a FradiMédiának arra a kérdésre vonatkozóan, hogy extámadóként, tanácsolt-e valamit a csatároknak a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után.

Szergej Rebrov szerint a kemény munka oldhatja meg a Fradi gondjait Forrás: AFP/Sergei Supinsky

Az ukrán tréner kitért a szerdai, Budafok elleni bajnoki összecsapásra is.

„A Budafok csapatként nagyon egységes és erős. Pontosan tudják, hogy ha jól együttműködnek a játékosok a pályán, akkor

megnehezíthetik az ellenfelek dolgát. Nem lesz egyszerű ellenük játszani, éppen ezért maximális koncentráltsággal készülünk

erre az összecsapásra is. A Budafoknál sok tehetséges, lelkes, fiatal játékos szerepel, tele bizonyítási vággyal. Biztosan mindent meg fognak tenni, hogy jó eredményt érjenek el ellenünk. Legutóbb is szoros mérkőzést játszottunk ellenük, most is erre számítok."