Zidane csak nevetett futballistája brutális szabálytalansága után - kép

Zinédine Zidane Real Madrid
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane looks on from the side-lines during the UEFA Champions League quarter final second leg football match between Liverpool and Real Madrid at Anfield in Liverpool, north west England on April 14, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A szerda esti Liverpool-Real Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzésen Zinédine Zidane meglepően reagált Casemiro brutális szabálytalanságára.

A 24. percben előbb a brazil középpályással szemben szabálytalankodott James Milner, majd miután felpattant, kb. tíz másodperccel később már ő volt az, aki a Liverpool futballistáját a pályán kívülre tette becsúszásával.

Az esetet látva a vendégcsapat edzője, Zinédine Zidane csak nevetni tudott, mert Casemiro lehet, hogy egy kiállítása úszott meg azzal, hogy csak sárga lapot kapott belépője után.

A Real Madrid végül nem kapott gólt a mérkőzésen és 0-0-s döntetlennel hagyhatta el az Anfield Roadot. Ami fontosabb: a spanyol csapat ezzel bejutott a sorozat elődöntőjébe, ahol egy másik csapat, a Chelsea lesz az ellenfelük.