Sergio Agüero apja hazugnak nevezte Pep Guardiolát

fbl Horizontal
Manchester City's Argentine forward Sergio Aguero (L) talks with Manchester City's Spanish coach Josep Guardiola during a training session at the Dragao stadium in Porto on May 28, 2021 on the eve of the UEFA Champions League final football match between Manchester City and Chelsea. (Photo by MICHAEL STEELE / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután az argentin futballcsillag, Sergio Agüero elhagyta a Manchester City együttesét, érdekes nyilatkozatot tett a játékos édesapja.

"Láttam, ahogy a csapat edzője, Pep Guardiola könnyek között búcsúzik el a fiamtól. Senki se dőljön be ennek, senki se gondolja azt, hogy Guardiola mindezt komolyan gondolta.

Pep Guardiola könnyei hamisak voltak? Forrás: Gettyimages

Nem hiszek Pep könnyeiben. Véleményem szerint soha nem szerette a fiamat. Ő is benne van abban, hogy a City nem hosszabbította meg a fiam szerződését. Nem hosszabbítottak, mert nem akartak" - mondta a dühös apa.

Agüero a spanyol bajnokságban, az FC Barcelonában folytatja pályafutását. Az argentin játékos 2011-ben érkezett a Manchester City csapatához, öt bajnoki címet nyert, ebből hármat Pep Guardiola vezetésével.

Forrás