Vágólapra másolva!
A dán Nordsjaelland labdarúgó csapatának fiatal tehetségét, a ghánai Kamaldeen Sulamanát az Ajax és a Manchester United is szeretné leigazolni. A hírek szerint a holland csapat már nagyon közel állt a játékos szerződtetéséhez, azonban az angol klub ezt megakadályozta.

A 19 éves focista edzője szerint a fiatal játékoson múlik, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.

A Sport Witness információi szerint az Ajax nagyon közel állt ahhoz, hogy leigazolja a tehetséges szélsőt, azonban a Manchester United mindezt megakadályozhatja. Az eset hasonlít a brazil Richarlison ügyéhez, aki korábban Amszterdamban kötött volna ki, végül mégis a Premier League-be került, az Everton csapatához.

árulta el egy holland újságíró, Mike Verweij.

Kamaldeen Sulemana jövője egyelőre még bizonytalan Forrás: FrontzoneSport via Getty Images/Lars Ronbog

"Szerintem ez csak időpocsékolás, az Ajax úgy fog járni, mint Richarlison esetében. Sulemana és az ügynöke számára sokkal érdekesebb lehet a Manchester United ajánlata. A jutalékok is sokkal magasabbak Angliában, tehát a menedzsere számára anyagi szempontból sokkal jobban megéri, bár egyelőre nem tudni, hogy maga a játékos hol szeretné folytatni karrierjét" - tette hozzá Verweij.

Egyelőre arról sincs információ, hogy az Ajax mennyit fizetne a labdarúgóért, de a hírek szerint Sulemana már távozott az amszterdami hotelből. Az álatalában mértékadó és hiteles Transfermarkt szerint a játékos piaci értéke 9 millió euró.