Vágólapra másolva!
A litván Zalgiris kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójából, miután a keddi visszavágón 2-1-re legyőzte az északír Linfield együttesét, ezzel eldőlt, hogy a következő körben majd a magyar bajnok Ferencvárossal fog találkozni. A litvánok második gólja meglehetősen szemet gyönyörködtetőre sikerült.

A Zalgiris 3-1-es előnyről várhatta a kedd esti visszavágót, és gyorsan el is döntötte a lényegi kérdést, ugyanis már a 17. percben megszerezte a vezetést Mikoliunas révén. Majd a félidő vége előtt Ogenyi Onazi szemet gyönyörködtető gólt lőtt. A nigériai középpályás a tizenhatos előterében kapott remek labdát, majd mintegy 22 méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba.

A hajrában még a Zalgiris hátvédje, Eldhaji Pape Djibril Diaw kezezett a tizenhatoson belül, amiért piros lapot kapott. A megítélt büntető után Chris Shields állította be a 2-1-es végeredményt. A vendégek végül kettős emberhátrányban fejezték be a találkozót, miután Karolis Uzela is a kiállítás sorsára jutott. A Zalgiris ezzel 5-2-es összesítéssel jutott tovább a Bajnokok Ligája második fordulójába, ahol majd a Ferencvárossal fog találkozni.