Megműtötték a Juventus brazil focistáját

Juventus v AS Roma - Serie A NurPhoto General news Soccer Soccer Match February 6 2021 6th February 2021 Competition Serie A Horizontal SPORT VICTORY
Arthur of Juventus FC during the Serie A football match between Juventus FC and AS Roma at Allianz Stadium on February 06, 2021 in Turin, Italy. Juventus won 2-0 over Roma. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Térdműtéten esett át a Juventus brazil középpályása, Arthur, így az olasz csapat három hónapig nem számíthat a játékára.

A 24 éves játékos még az Atalanta elleni februári bajnoki mérkőzésen sérült meg, azonban a műtétet akkor elhalasztották, mert a BL-indulásért küzdő csapatának szüksége volt a játékára.

Arthur sérülése az előszezonra nem jött rendbe, így a Juventus kénytelen volt beleegyezni a műtétbe.

A sportmob.com megírta, hogy az operációt pénteken hajtották végre a torinói Fornaca Klinikán. A térdműtét sikeres volt, a felépülési idő három hónapot vesz majd igénybe.

Arthur 2020 szeptemberében igazolt a Barcelonától a Juventushoz, ám első szezonja nem sikerült túl jól, a kezdőtizenegyben sem tudta állandósítani a helyét. A klubnál abban bíznak, hogy a sikeres műtétet követően a következő idényben már meghatározó szerepet tölt majd be a torinói sztárcsapatban.