Társoldalunk:

Törölték az albán-magyar vb-selejtező szurkolói járatát

2021.08.16. 16:56

A Wizz Air a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közös döntése nyomán, amelynek értelmében a világbajnoki selejtezőkön nem vehetnek részt a vendégcsapatok drukkerei, törli szeptember 5-ére meghirdetett szurkolói járatát Tiranába.

"A járattörlésről a légitársaság e-mailben értesíti a foglalást végző utasokat, a foglaláskor megadott e-mail címen" - adott tájékozatást a cég hétfőn.

Amennyiben az érintett utasok igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket egy másik járatra, vagy a légitársaság visszatéríti számukra az eredeti jegyár 100 százalékát, illetve arra is lehetőséget biztosít, hogy a jegyár 120 százalékának megfelelő összeget WIZZ pontokban igényeljék vissza, melyet 12 hónapig bármilyen Wizz Air járatra, illetve szolgáltatásra fel tudnak használni az utasok. Bár a járattörlés a légitársaságon kívül álló okok miatt történt, a Wizz Air ezúton is elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.

A magyar csapat szurkolói nem utazhatnak TiranábaForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Federico Gambarini

A három mérkőzés után hétpontos magyar válogatott szeptember 2-án az angol válogatottat fogadja világbajnoki selejtezőn, ezután utazik Tiranába.