A BL-győztes Chelsea kölcsönvette az Atlético Madrid sztárfocistáját

Club Atletico de Madrid v Elche CF - La Liga Santander soccer Club Atletico de Madrid Elche CF La Liga Santander Saul Niguez Full length One person La Liga Santander match Estadio Wanda Metropolitano Jose Breton Pics Action Atletico Madrid Club August Hor
Saul Niguez of Atletico Madrid in action during the La Liga Santander match between Club Atletico de Madrid and Elche CF at Estadio Wanda Metropolitano on August 22, 2021 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea a saját honlapján bejelentette, hogy a 2021/2022-es idény végéig kölcsönvette az Atlético Madrid spanyol válogatott középpályását, Saúl Niguezt.

A 26 éves középpályás végleges megvásárlására opciós joga van az angol sztárklubnak, akinek a Copa América-győztes, argentin Rodrigo De Paul érkezése miatt bizonytalanná vált a helye a madridi csapatban.

mondta Saúl az átigazolását követően.

A spanyol futballista a Real Madridnál nevelkedett, majd 2008-ban a városi rivális Atléticóhoz került. Egy szezon erejéig kölcsönben a Rayo Vallecano együttesében futballozott, ezt leszámítva felnőtt pályafutását Diego Simeone csapatában töltötte. Saúl az Atléticóban 447 mérkőzésen 53 gólt szerzett, kétszer nyerte meg az Európa-ligát, emellett Spanyol Király Kupa, Spanyol Szuperkupa és Európai Szuperkupa győzelemnek is örülhetett. Az előző szezonban a Realt két ponttal megelőzve a La Ligát is elhódította az Atlético színeiben.