Vágólapra másolva!
A Chelsea labdarúgócsapatának edzdője, Thomas Tuchel szerint semmi mással össze nem hasonlítható érzést ad a Bajnokok Ligája megnyerése, és rendkívül fontosnak tartja, hogy a játékosai számára fenntartsa a motivációt és a sikeréhséget. 

A londoni sztárcsapat a Bajnokok Ligája előző kiírásának döntőjében 1-0-ra nyert a Manchester City ellen és a jelenlegi idényben sem talált még legyőzőre.

A keddi, Zenit elleni csoportmérkőzést N'Golo Kante és Christian Pulisic is kihagyja sérülés miatt, de így is a címvédő a meccs toronymagas esélyese.

mondta Tuchel.

Thomas Tuchel fél év alatt BL-győztes csapatot faragott a Chelsea-ből Forrás: AFP/Susana Vera

"Ez az érzés valóban mindenkiben megváltoztat valamit.

A legfontosabb dolog az, hogy ne nézz vissza, hanem tartsd fenn a motivációt és a sikeréhséget. A győzelem függőséget okoz, mert megváltoztatja a hangulatot, a hozzáállást és természetes önbizalmat ad" -

tette hozzá a német tréner.

Thomas Tuchel Lőw Zsolt másodedzővel idén év elején vették át a Chelsea irányítását, és fél év alatt BL-t nyertek az angol klubbal. Az idei szezonban a csoportkörben a Zenit mellett a Juventus és a Malmö lesznek a címvédő ellenfelei a Bajnokok Ligája H csoportjában.

Forrás