A legkisebb bikinijében mutogatja elképesztő fogyását Jákob Zoltán elhagyott szeretője - kép

Vágólapra másolva!
Hajnal Bettinát a TV2 sikeres Nagy Ő című műsorából ismerhették meg a tévénézők, ugyanis a legutóbbi évadban ő volt Jákob Zoltán választottja, de a való életben mégsem alakult ki közöttük a szerelem. A társkeresőt követően a nő rengeteget fogyott, amit egyre merészebb képeken mutat meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Nem sokáig szomorkodott Jákob Zoltán miatt a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettina, akit a milliárdos a Nagy Ő című társkeresőben ismert meg, de végül nem maradtak együtt, hamar szakítottak. A Nagy Ő elhagyott szeretője már januárban bejelentette a követőinek, hogy új férfi van az életében, akivel elég hamar egy hullámhosszra kerültek, azóta is egy párt alkotnak.

Hajnal Bettina a műsort követően fogyásba kezdett, aminek eredménye hamar meg is látszódott rajta, egyre szexibb képeken mutatta meg az általa elért eredményt. Azonban most minden eddiginél merészebb fotót osztott meg magáról, melyen egy extrém kivágású, falatnyi bikiniben látható. Hajnal Bettina egy medence szélén ülve, fentről fotózta hatalmas melleit, viszont jól látszik, hogy sokat fogyott az utóbbi időben, amire valószínűleg nagyon büszke.

A műkörmösként dolgozó Bettina élvezi a műsor által jött népszerűséget, ezért új karrierről is álmodik, amivel valószínűleg exének, Jákob Zoltánnak is üzen, hiszen az üzletben versenytársak lennének, ha sikerülne a nő terve.

"Szeretnék azon az úton elindulni, hogy a nőknek motivációt adjak az ismerkedéshez, mert én már annyi mindent megéltem, hogy biztos, hogy tudnék segíteni egy-két nőn. Bár az elmúlt pár hétben kicsit visszavonultam a közösségi médiától, készülök a nagy berobbanással. Valószínűleg egy-két hónap múlva mutatjuk be ezt a nagy testi-lelki átváltozást. 

Ez sokkal nagyobb lesz mint Zoli projektje, mert én úgy gondolom, hogy nemcsak a külsővel, hanem a lélekkel is foglalkozni kell. Attól nem lesz a nő boldogabb, szebb és kiegyensúlyozottabb, hogy műszempillát tesznek rá, megcsinálják a körmét, meg új ruhát adnak neki.

Én úgy gondolom, hogy a belső szépséggel is foglalkozni kell. És most én vagyok ennek a tesztalanya, úgymond a prototípus" - fogalmazta meg korábban az egyértelműen Jákob Zoltánnak szánt kritikát Hajnal Bettina, aki azóta nem árulta le, hogy halad az új terveivel.