Vágólapra másolva!
A városi rivális AC Milántól idén nyáron az Interhez szerződő török válogatott középpályás, Hakan Calhanoglu egyelőre nem azt a teljesítményt nyújtja, amit a szurkolók elvárnak tőle.

A 27 éves játékos kapta eddig a szezonban az Inter-játékosok közül a legalacsonyabb értékelést az olasz sportlap, a La Gazzetta dello Sport minősítése alapján.

Calhanoglu a városi rivális AC Milan együttesétől érkezett idén nyáron, és az első meccsén a Genoa ellen megmutatta, mire képes, azóta azonban visszaesett a teljesítménye.

Az olasz sportújság a 10-es osztályzatból mindössze 5,83-as átlagértéket adott a futballistának az eddigi mérkőzések alapján.

Calhanoglu egyelőre alulteljesít az Internél Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Calhanoglutól nem sokkal marad el a holland válogatott hátvéd, Stefan De Vrij, aki szintén nincsen élete formájában, viszont az AS Romától igazolt Edin Dzeko és a csapat egyik legnagyobb sztárja, Lautaro Martínez kifejezetten jó teljesítményt nyújt a támadószekcióban.

A középpálya egyik legnagyobb erőssége az idén nyáron az olasz válogatottal Eb-győztes Nicolo Barella, akit a hírek szerint jövőre a Paris Saint-Germain mindenképpen szeretne leigazolni.

Az Inter a Serie A-ban jelenleg a tabella harmadik helyén áll, míg a Bajnokok Ligájában az első két fordulóban csak 1 pontot tudott szerezni.

Forrás