Vágólapra másolva!
A Manchester United vasárnap megalázó, 5-0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Liverpooltól az Old Traffordon. A kudarccal felérő vereség után egy 10 éves kislány gyermeki őszinteséggel beszélt a csapat problémáiról.

A UnitedView nevű YouTube-csatornán egy fiatal szurkoló kislány foglalta össze a saját szavaival, hogy mi a legnagyobb probléma a klubnál.

"A hátul lévő játékosok, mint Shaw, folyton beleragadtak. Zseniális focisták, de észre sem lehetett venni őket a pályán.

- mondta a kislány.

Nagy a baj a Manchester Unitednél Forrás: AFP/Oli Scarff

A kislány az interjúban kitért az előző szezonra is, amikor a United második helyen végzett a Premier League-ben és bejutott az Európa-liga döntőjébe.

"Tavaly bejutottunk az Európa-liga döntőjébe. Most azért küzdünk, hogy a kis csapatokat meg tudjuk verni. Kínosnak érzem. A mostaninál volt már rosszabb csapatunk, a tavalyi például gyengébb volt, hiszen akkor még Ronaldo sem volt, de most még a kisebb csapatokat sem tudjuk legyőzni. Nem lettünk jobbak. És nem hiszem, hogy ennél jobbak tudnánk lenni, mert meg sem próbálják a játékosok" – mondta az elkeseredett szurkoló.