Messi nem játszhat Szoboszlaiék ellen a BL-ben

fbl Horizontal FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League first round group A football match between Paris Saint-Germain's (PSG) and RB Leipzig, at The Parc des Princes stadium, in Paris, on October 19, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain a hivatalos honlapján tudatta, hogy a hatszoros aranylabdás Lionel Messi sérülés miatt nem utazik el a szerdai RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A párizsi csapat beszámolója szerint Messi bal combhajlító izmával vannak gondok, és a térdében fájdalmat érez egy zúzódás miatt, így a 34 éves támadó nem utazik a csapattal a lipcsei találkozóra.

Messi a Lipcse elleni párizsi meccsen két gólt lőtt Gulácsi Péternek Forrás: AFP/Franck Fife

A hatszoros aranylabdás támadó nyáron igazolt a Paris Saint-Germainhez. Eddig nyolc meccsen lépett pályára új csapatában, a Bajnokok Ligájában három meccsen három gólt lőtt, de a francia bajnokságban egyelőre még nem volt eredményes, amiért rengeteg kritikát kap.

Messin kívül Sergio Ramos, Marco Verratti és Leandro Paredes sem léphet pályára Lipcsében, a francia világbajnok Kylian Mbappé azonban visszatérhet a csapatba.