Vágólapra másolva!
A Ferencváros vezetőedzője, Peter Stöger a Celtic elleni Európa-liga-mérkőzés után nyilatkozott az M4 Sportnak a mérkőzésen történtekről.

"Nagyon sok munkát követel meg, ha túl könnyen lehetőséget adsz az ellenfeleknek, ilyenkor elveszíted a koncentrációt, az erőt. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, amiket ma este láthattunk.

Mindenesetre az volt az érzésem, hogy gólokat akarunk szerezni, de ma nem tudtunk eleget tenni, pedig sokat dolgoztunk" -

kezdte értékelését a Fradi edzője.

"Nyilván nem lehetek elégedett, mert mindenképpen pontot akartunk szerezni, magas volt az elvárás, de az ellenfelünk is jó volt.

tette hozzá az osztrák szakember.

Peter Stöger szerint a Fradinak nem volt szerencséje a Celtic ellen Fotó: Koncz Márton - Origo

"Majdnem pontot szereztünk, ezúttal sem sikerült, most nagy a szakadék köztünk és az ellenfelek között. Ebben a ligában azonban vannak más csapatok között még nagyobb különbségek. Ahhoz, hogy megtérüljön a befektetett munka, több idő kell. Idő kell az előrelépéshez, a fejlődéshez.

Ez nem üzenet a szurkolóknak, nem nekem kell több idő, a játékosok érdemelnek meg több időt és türelmet. Fontos ez a kupasorozat, mindenki játszani akart. Szeretném, hogy mindenki időt adjon a futballistáknak" -

zárta gondolatait a tréner.