Elképesztő cselek: két köténnyel kergette őrületbe ellenfelét az argentin csodagyerek - videó

River Plate Wins The Argentina Primera Division NurPhoto General news November 25 2021 25th November 2021 Torneo Liga Profesional Competition Horizontal SPORT
River Plate's Julian Alvarez in action during a match between River Plate and Racing Club as part of Torneo Liga Profesional 2021 at Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti on November 25, 2021 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Matías Baglietto/NurPhoto) (Photo by Matías Baglietto / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-bajnokságban lejátszott River Plate-Racing Club mérkőzésen a hazai csapat fiatal sztárja, Julián Álvarez csodás megmozdulással kápráztatta el a szurkolókat.

A bombaformában futballozó fiatal tehetség az argentin bajnokságban 19 meccsen már 17 gólt lőtt és 9 gólpasszt adott, nem csoda, hogy sorban állnak érte az európai topklubok. Legutóbb, a Racing Club együttese ellen 4-0-ra megnyert meccsen brillírozott, gólja mellett egy szenzációs megmozdulással hívta fel magára a figyelmet.

Álvarez az alapvonalnál egymás után kétszer is kötényt adott a védőjének, majd simán lerázta.

A 21 éves csatárnak nagy jövőt jósolnak, már debütált az argentin felnőttválogatottban is, az Uruguay és a Brazília elleni vb-selejtezőkön is pályára lépett.