Társoldalunk:

Szurkolókkal veszekedett a nyílt utcán a Barcelona világbajnok focistája - videó

2021.12.02. 14:15

Egészen megdöbbentő felvétel kering az interneten arról, ahogy a Barcelona labdarúgócsapatának világbajnok védője, Samuel Umtiti a nyílt utcán veszett össze a klub szurkolóival.

Nem éppen a legjobb időszakát elé Samuel Umtiti, hiszen a folyamatos sérülések miatt az idei szezonban még nem is lépett pályára. Ráadásul gyakran kerül a szurkolók kritikáinak kereszttüzébe, így a frusztráltsága cseppet sem meglepő. 

Samuel Umtiti az idei szezonban még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályáraForrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Az El Chiringuito által megosztott felvételen látható, amint egy csoport Barca-szimpatizáns elállta a kegyvesztetté vált focista kocsijának útját és nem engedték tovább haladni. Umtiti ugyan rájuk dudált, de ez a zaklatókat cseppet sem riasztotta el, sőt az egyikük még az autó motorháztetejére is ráugrott. A francia válogatott játékos ekkor a piros lámpánál megállt, kiszállt az autóból és dühösen a támadói felé indult, hogy kérdőre vonja őket.

Gyere csak ide. Ki fogod fizetni a kárt? Mit szórakozol? Tudod te mi az, hogy tisztelet?" - kérdezte meglehetősen idegesen Umtiti a szurkolótól, aki ezt követően közös képért zaklatta a világbajnokot.