Óriásit alakított a Barcelona játékosa, hogy kiállítsák az ellenfelét - videó

FC Barcelona v Elche CF - La Liga Santander FC Barcelona FCB Elche CF Liga Santander week 18 La Liga Camp Nou Stadium sports Urbanandsport Nurphoto Horizontal FOOTBALL
Jordi Alba during the match between FC Barcelona and Elche CF, corresponding to the week 18 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, in Barcelona, on 18th December 2021. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) (Photo by Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona kedd este a Sevilla ellen lépett pályára a spanyol bajnokságban és végül 1-1-es döntetlen született a két csapat meccsén, ami talán az éllovas Real Madridnak volt a legjobb hír.

A meccs 64. percében Jordi Alba provokálta kicsit az ellenfél játékosát, Jules Koundét, aki nem bírt magával és közvetlen közelről arcba dobta ellenfelét a labdával.

A felvételeken jól látszik, hogy a labda előbb a játékos vállát, majd az arcát érte oldalról, de Alba úgy esett össze, mintha orrba verték volna. Fel sem akart kelni egy darabig, ápolást is kért, ami után természetesen tudta folytatni a játékot.

Koundé fegyelmezetlensége piros lapot ért, de a Barcelona nem tudott élni az emberelőny nyújtotta lehetőséggel.