Társoldalunk:

Antonio Conte szerint csapata több tiszteletet érdemelne

2022.01.19. 08:29

Az angol bajnokságban szereplő Tottenham olasz edzője, Antonio Conte szerint nagyon furcsa döntés vot a Premier League részéről, hogy az Arsenal kérésére elhalasztották a két londoni csapat rangadóját. Az olasz szakvezető szerint csak koronavírus esetek miatt lehetne elhalasztani egy bajnoki meccset.

A Tottenham edzője, az olasz Antonio Conte szerint nagyon fura döntést volt, hogy elhalasztották az Arsenal elleni meccsüket, és szerinte az ő csapata több tiszteletet érdemelne - olvasható a Skysports oldalán.

Antonio Conte nagyon impulzív edzőForrás: AFP/Adrian Dennis

Az Arsenal kérésére elhalasztották a hétvégi Tottenham elleni találkozót. Az Arsenal edzője, Mikel Arteta azzal indokolta a klub kérését, hogy több játékosuk hiányzik a koronavírus-fertőzések és a sérülések miatt, illetve néhányan az Afrika-Kupán szerepelnek, és ez nagy érvágás jelenleg a csapatának. Ez egy feletébb furcsa döntés volt. Azt gondolom, hogy ha játszani kell, akkor nem kéne lemondani meccseket sérülések vagy a játékosok válogatottbeli kötelezettségei miatt - fakadt ki Conte nemrégiben. Az olasz edző szerint csak a koronavírusos esetek lehetnek elég fajsúlyosak egy csapatnál, hogy valaki halasztást kérjen. Nem egyszerű felkészülni egy meccsre minden szempontot figyelembe véve, majd amikor elérkezik a találkozó napja, akkor pedig elhalasztják - mondta el Conte. Az olasz szakvezető szerint a csapata keményen dolgozik, és a Premier League vezetői tanúsíthatnának némi tiszteletet a klub iránt.