Vágólapra másolva!
A Dunaszerdahelyi AC a hivatalos honlapján tudatta, hogy megszerezte a Ferencváros 21 éves focistáját, Szánthó Regőt.

A magyar U21-es válogatott Szánthó Regő a DAC utolsó erősítése a téli átigazolási időszakban. A 21 éves játékos 2023. június 30-ig kölcsönben szerepel majd Dunaszerdahelyen, emellett a DAC vásárlási opciót is szerzett Szánthó átigazolására.

A Győrből származó focista az ETO FC neveltje, amelynek színeiben a felnőttek között is bemutatkozhatott. A 2017/18-as szezonban debütált, és összesen 59 mérkőzésen lépett pályára a győri felnőttcsapat színeiben a másodosztályban, amelyeken 10 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott.

Szánthó Regő Dunaszerdahelyre igazolt Forrás: dac1904.sk/hu

2020 januárjában a Ferencvároshoz szerződött, ahol nem sokkal később az NB I-ben is bemutatkozhatott. 2020 tavaszát az FTC fiókcsapatában, az NB II-es Soroksárnál töltötte, ahol hat másodosztályú találkozón két gólt szerzett.

2020 nyarán egy évre Zalaegerszegre került kölcsönbe, amelynek színeiben 27 meccsen 10 gólt lőtt.

A jelenlegi idényben hat bajnoki találkozón lépett pályára a Fradiban, és háromszor az európai kupaporondon is megmutathatta magát: a BL playoffjában a Young Boys, az El-csoportkörében a Celtic és a Betis ellen kapott lehetőséget.

„Örülök, hogy válthatok és Dunaszerdahelyre igazolhatok.

Tudom, hogy egy magyarlakta vidékre érkezem, ahol a szurkolók nagyon szeretik a játékosaikat, továbbá a DAC Szlovákia egyik legjobb csapata" – nyilatkozta Szánthó Regő, aki a 74-es számú mezt fogja viselni Dunaszerdahelyen.