Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 2-1-re legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A találkozó után Szanyiszlav Csercseszov, a hazaiak vezetőedzője értékelte a látottakat.

"Nagyon fontos győzelem volt a mai. Úgy gondolom, hogy két nagyon különböző félidőt láthattunk. Nem szálltunk valami jól be a meccsbe, elveszítettünk párharcokat, aminek az lett az eredménye, hogy 0-1-ről kellett megfordítanunk ezt a mai mérkőzést" - kezdte értékelését a zöld-fehérek orosz szakembere.

"Dibusz Dénesnek sokat köszönhetünk, a szünetben próbáltunk változtatni mind taktikailag és utána felállásban is a játék képén, ennek köszönhető a győzelem, ami nagyon fontos volt. Örömömre szolgál, hogy ezzel ki tudtuk szolgálni a szurkolónkat is."

"Tudtuk, hogy egy nagyon kemény ellenfél vár ránk, aki kettő pontra volt mögöttünk, nagyon nehéz minden egyes mozzanatra számítani, ami a pályán megtörténhet. Számomra a legfontosabb a csapat és a szurkolók, annak örülök, hogy ma együtt győztünk."

A Fradi legközelebb a MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára a bajnokságban, méghozzá március 13-án, vasárnap.