"A zseni visszatér" - a franciák megint Mbappétól várják a csodát a Real Madrid ellen

Paris Saint Germain v Real Madrid - UEFA Champions League Paris Saint Germain,Real Madrid,UEFA Champions League Horizontal
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 15: Kylian Mbappe of PSG celebrates after scoring a goal during the first leg of the Champions League’s Round of 16 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid at Parc des Princes in Paris?, France on February 15, 2022. Loic Baratoux / Anadolu Agency (Photo by Loic Baratoux / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain világsztárja, Kylian Mbappé sérülése rendbe jött, így pályára léphet a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. 

A legnagyobb francia sportlap, a L'Équipe szerdai címlapját a Csillagok Háborúja legendás epizódja, a Jedi visszatér ihlette.

A borító középpontjában Kylian Mbappé található - mellette Neymar és Lionel Messi -, alatta pedig a felirat: "A zseni visszatér".

A világbajnok futballista hosszabbításban lőtt gólja döntötte el a Real elleni BL-nyolcaddöntő párizsi összecsapását, azonban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a csatár sérülés miatt kénytelen kihagyni a visszavágót.

Mbappé azonban elutazott Madridba, és jelen állás szerint pályára léphet a Santiago Bernabeu Stadionban.

A 23 éves támadó az Instagramon osztott meg egy bejegyzést, jelezve, hogy készen áll az összecsapásra, és a PSG edzője, Mauricio Pochettino szerint sincs akadálya annak, hogy legjobbja ott legyen a kezdőben. A keddi tréningen Mbappé a társaival együtt részt vett, és a hírek szerint nincs probléma a fizikai állapotával.

A Paris Saint-Germain három héttel ezelőtt Mbappé 94. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a Realt, így kiélezett csata várható 21 órától a madridi visszavágón.

Forrás