Messit és Neymart is kifütyülték a PSG szurkolói a csapat bajnokija előtt - videó

Real Madrid v Paris Saint-Germain: Round Of Sixteen Leg Two - UEFA Champions League soccer France Real Madrid Paris Saint-Germain PSG Leo Messi Neymar Two people Waist up UEFA Champions League Round Estadio Santiago Bernabeu Sixteen Leg Two match Paris Sa
Leo Messi and Neymar of PSG during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 9, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain szurkolói hangos füttyszóval fogadták a vasárnapi bajnoki előtt, amikor a meccs szpíkere bemondta Lionel Messi és Neymar nevét.

A listavezető PSG a tabella utolsó helyén álló, szinte biztos kiesőnek tekinthető Girondins de Bordeux csapatát fogadta a Parc de Princes-ben, és kiderült, hogy a szurkolók még egyáltalán nem tették túl magukat a Real Madrid elleni szerdai BL-kudarcon.

A szurkolók haragja leginkább a klub korábbi sztárjaitól is egyre több kritikát kapó hétszeres aranylabdás Lionel Messire, és a 2017-ben 222 millió eurós rekordösszegért szerződtetett brazil Neymarra zúdult. Mindketten a kezdőcsapatban kaptak helyet, és mindkettőjük nevé hatalmas füttyszóval fogadták a szurkolók.

A PSG harmadik nagy sztárja, a Real elleni mindkét BL-nyolcaddöntős meccsen gólt szerző Kylian Mbappét viszont hangos tapssal köszöntötték még annak ellenére is, hogy nyáron szinte biztosan távozik a klubtól.

A találkozót végül a párizsiak nyerték 3-0-ra. Az első gólt a francia világbajnok Kylian Mbappé szerezte, akit végig hangosan éltetett a közönség.

A második félidőben Neymar is lőtt egy gólt. A világ legdrágább játékosa néhány pillanatra ugyan elhallgattatta a Parc des Princes fütyülő publikumát, de a találata után visszaállt a minden a rendes kerékvágásba, így őt és a hétszeres aranylabdás Lionel Messit is végig fütyülték.

A végeredményt az argentin válogatott Leandro Paredes állította be, aki Mbappéhoz hasonlóan szintén óriási ovációban részesült. Győzelmével a PSG továbbra is 15 pont előnnyel vezeti a francia bajnokságot.