Társoldalunk:

Messit és Neymart is kifütyülték a PSG szurkolói a csapat bajnokija előtt - videó

2022.03.13. 13:30

A Paris Saint-Germain szurkolói hangos füttyszóval fogadták a vasárnapi bajnoki előtt, amikor a meccs szpíkere bemondta Lionel Messi és Neymar nevét.

A listavezető PSG a tabella utolsó helyén álló, szinte biztos kiesőnek tekinthető Girondins de Bordeux csapatát fogadta a Parc de Princes-ben, és kiderült, hogy a szurkolók még egyáltalán nem tették túl magukat a Real Madrid elleni szerdai BL-kudarcon.

A szurkolók haragja leginkább a klub korábbi sztárjaitól is egyre több kritikát kapó hétszeres aranylabdás Lionel Messire, és a 2017-ben 222 millió eurós rekordösszegért szerződtetett brazil Neymarra zúdult. Mindketten a kezdőcsapatban kaptak helyet, és mindkettőjük nevé hatalmas füttyszóval fogadták a szurkolók. 

A PSG harmadik nagy sztárja, a Real elleni mindkét BL-nyolcaddöntős meccsen gólt szerző Kylian Mbappét viszont hangos tapssal köszöntötték még annak ellenére is, hogy nyáron szinte biztosan távozik a klubtól.

A találkozót végül a párizsiak nyerték 3-0-ra. Az első gólt a francia világbajnok Kylian Mbappé szerezte, akit végig hangosan éltetett a közönség.

A második félidőben Neymar is lőtt egy gólt. A világ legdrágább játékosa néhány pillanatra ugyan elhallgattatta a Parc des Princes fütyülő publikumát, de a találata után visszaállt a minden a rendes kerékvágásba, így őt és a hétszeres aranylabdás Lionel Messit is végig fütyülték.

A végeredményt az argentin válogatott Leandro Paredes állította be, aki Mbappéhoz hasonlóan szintén óriási ovációban részesült. Győzelmével a PSG továbbra is 15 pont előnnyel vezeti a francia bajnokságot.