Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi 13 órakor hivatalos sajtótájékoztató alkalmával hirdet keretet a szerbek és az északírek elleni felkészülési mérkőzésekre, de az MLSZ Twitter-oldalán bejelentették, hogy három új játékos is meghívót kapott a két barátságos meccsre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldalán közzétettek egy bejegyzést, miszerint Marco Rossi három újoncot hívott meg a magyar válogatott keretébe a Szerbia és az Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzésekre.

Az olasz szakember a Paks csatárát, a góllövőlistát 23 találattal vezető Ádám Martint, a Debrecen középpályását, Baráth Pétert, valamint egy fiatal idegenlégióst, Callum Styles-t is behívta a csapatba.

Az angol születésű, de nagymamája révén magyar származású 21 éves középpályás az angol másodosztályban szereplő Barnsley együttesében futballozik, és az elmúlt hónapokban szerezte meg a magyar állampolgárságot.

A magyar labdarúgó-válogatott március 24-én a Puskás Arénában fogadja Szerbiát, majd március 29-én Észak-Írország ellen lép pályára idegenben. A két felkészülési mérkőzést követően Marco Rossi csapata megkezdi szereplését a Nemzetek Ligájában, amelynek A-divíziójában Anglia, Olaszország és Németország a csoportellenfelei.