Vágólapra másolva!
A spanyol és a francia sportsajtó hónapok óta kész tényként kezeli, hogy Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok francia támadója nyáron a Real Madridba igazol. Azonban az üzlet még korántsem biztos, ugyanis a 23 éves támadó édesanyja több mint 100 millió eurós aláírási pénzt szeretne kicsikarni Florentino Péreztől, a Real Madrid elnökétől.

Mbappe évek óta a Real Madrid első számú célpontja, és a francia csatár is már többször utalt rá, hogy a Real Madridban szeretne futballozni, ezért sem volt hajlandó meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését a PSG-vel.

Fayza Lamari, Kylian Mbappe édesanyja (jobbra) még megfúrhatja az üzletet Forrás: AFP/Franck Fife

Az utóbbi hónapokban állítólag már közel volt a megegyezés a Real Madrid és a francia támadó között, azonban az üzlet nem várt akadályba ütközött. Mbappé édesanyja, aki egyben a játékos ügynöke is, komoly aláírási pénzt akart kicsikarni a Florentino Péreztől a fia átigazolásáért.

- nyilatkozta Eduardo Inda, az OK Diario igazgatója.

Egyelőre tehát nem tudni mi lesz a történet vége, de két hónappal ezelőtt a spanyol lapok azt írták, hogy Mbappé heti 800 ezer fontot kereshet a Real Madridnál, így az évi 41,6 millió fontos fizetésével a világ legjobban kereső játékosa lehetne.