Újabb ajánlatot tett a PSG Mbappénak, ezúttal azonban nem pénzben

Paris Saint Germain v Real Madrid - UEFA Champions League Paris Saint Germain,Real Madrid,UEFA Champions League Horizontal
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 15: Kylian Mbappe of PSG celebrates after scoring a goal during the first leg of the Champions League’s Round of 16 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid at Parc des Princes in Paris?, France on February 15, 2022. Loic Baratoux / Anadolu Agency (Photo by Loic Baratoux / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain minden követ megmozgat, hogy megtartsa Kylian Mbappét, akinek most újabb ajánlatot tettek, de ezúttal nem a fizetéséről van szó.

A 23 éves világbajnok francia támadó 26,4 millió eurós bruttó éves fizetésével már így is a PSG és a francia élvonal, a Ligue 1 harmadik legjobban fizetett játékosa (természetesen Messi és Neymar mögött), azaz pénzzel már aligha lehet motiválni.

A 2017 óta a fővárosi klubban játszó Mbappé (első szezonjában még csak kölcsönben szerepelt ott az AS Monacótól) kétség kívül meghatározó játékosa a PSG-nek, sőt az idei szezonban egyértelműen a csapat vezére: 26 bajnoki mérkőzésen 15 gólja és 10 gólpassza van, míg a Bajnokok Ligájában nyolc mérkőzésen 6 gólt szerzett, a Real Madrid ellen elvesztett nyolcaddöntős párharcban is csak ő tudott gólt lőni a spanyoloknak.

Kylian Mbappé megtartása mindennél fontosabb a PSG vezetőinek Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Loic Baratoux

A PSG vezetősége most újabb - immár a sokadik - ajánlattal próbálja maradásra bírni Mbappét, akit nagyon szeretne megszerezni a Real Madrid. A klubvezetés felajánlotta neki, hogy, amennyiben marad, úgy a következő szezontól Marquinhos helyett ő viselheti a csapatkapitányi karszalagot. A 27 éves brazil játékos kilenc éve van a PSG-nél, amivel a klub egyik leghűségesebb focistájának számít, de úgy látszik, hogy még őt is "beáldoznák" csak, hogy Mbappét maradásra bírják.