Vágólapra másolva!
A BBC a spanyol átigazolási szakíró Guillem Balagué információira hivatkozva azt írja, hogy a Paris Saint-Germain kész 150 millió eurós aláíráspénzt adni a francia világbajnok Kylian Mbappénak, hogy a 22 éves támadó további két szezonra Párizsban maradjon.

Mint ismert, a PSG támadójának a nyáron lejár a szerződése, egybehangzó sajtóértesülések szerint már meg is egyezett a Real Madriddal. A francia klub azonban nem hajlandó lemondani a (világ) legértékesebb játékosáról, ezért évi 21 millió eurós fizetést ajánlott Mbappénak, aki a múlt vasárnapi Lorient elleni találkozó után már azt nyilatkozta, hogy még nem hozott döntést a jövőjével kapcsolatban, mert vannak új elemek az ügyben, amelyeket értékelnie kell.

Mbappé nyilatkozata azért is érdekes, mert korábban már többször is egyértelműen kijelentette, hogy az az álma, hogy a Real Madrid játékosa legyen.

Balague szerint Mbappé szeretne újra tárgyalni a Real Madriddal annak fényében, hogy mekkora összeget ajánlott neki a Paris Saint-Germain.

Mbappé lehet, hogy mégis marad Párizsban Forrás: AFP/Franck Fife

A francia klub korábban 125 millió eurós aláíráspénzt ajánlott Mbappének, de állítólag ezt most megtoldották még 25 millióval.

Mbappét a szülei képviselik, akik között állítólag nem teljes az egyetértés abban, hogy mi legyen a támadó következő lépése, de többször is hangsúlyozták, hogy a döntés neki kell meghoznia.

Viszont, ha Párizsban marad, akkor a szülők 42 millió fontot kapnak jutalékként a PSG-től.

Az utóbbi hónapokban sokan biztosra vették, hogy Kylian Mbappé a Real Madrid játékosa lesz. Azt pletykálták, hogy a játékos átigazolását a két csapat BL-párharca után fogják bejelenteni, ez azonban elmaradt, ami azt bizonyítja, hogy a világbajnok francia csatár komolyan mérlegeli a maradás lehetőségét.