Két nappal a kisfia halála után Ronaldo újra elkezdett edzeni

fbl Horizontal
(From L) Manchester United's Brazilian midfielder Fred, Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo and Manchester United's Portuguese midfielder Bruno Fernandes speak during the English Premier League football match between Manchester United and Brighton at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 15, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo két nappal az újszülött kisfia halála után szerdán visszatért a Manchester United carringtoni edzőközpontjába.

Mint ismert, a portugál világsztár párja, Georgina Rodríguez ikreknek adott életet, de a két csecsemő közül csak a kislány maradt életben a szülés után.

Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a sok gondoskodást és támogatást. Le vagyunk sújtva, és diszkréciót kérünk ebben a nagyon nehéz időszakban.
Drága kisfiunk, te vagy az angyalunk. Örökké szeretni fogunk" - tette közzé a tragikus hírt Cristiano Ronaldo a Facebook-oldalán.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Ahogy az várható volt, Ronaldo kihagyta a Manchester United kedd esti Liverpool elleni mérkőzését, ahol liverpooli szurkolók nem feledkeztek meg a gyászoló Ronaldóról, ugyanis a találkozó hetedik percében egyperces tapssal fejezték ki a részvétüket és a You'll Never Walk Alone-t énekelték portugál támadónak és a családjának.

A gyászoló Ronaldo szabadságot kapott a Manchester Unitedtól, így óriási meglepetést keltett, amikor az ötszörös aranylabdás támadó két nappal a kisfia halála után visszatért a klub carringtoni edzőközpontjába.

Ronaldo visszatéréséből egyelőre kár bármilyen következtetést is levonni. Állítólag együtt edzett a csapattal, de nem tudni, milyen állapotban van, így nem lenne meglepő, hogy szombaton kihagyná az Arsenal elleni rangadót is, ami akár a BL-szereplést érő negyedik helyről is dönthet.