Társoldalunk:

Két nappal a kisfia halála után Ronaldo újra elkezdett edzeni

2022.04.20. 15:23

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo két nappal az újszülött kisfia halála után szerdán visszatért a Manchester United carringtoni edzőközpontjába.

Mint ismert, a portugál világsztár párja, Georgina Rodríguez ikreknek adott életet, de a két csecsemő közül csak a kislány maradt életben a szülés után.

A legmélyebb szomorúsággal jelentjük be kisfiunk halálát. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a sok gondoskodást és támogatást. Le vagyunk sújtva, és diszkréciót kérünk ebben a nagyon nehéz időszakban.
Drága kisfiunk, te vagy az angyalunk. Örökké szeretni fogunk" - tette közzé a tragikus hírt Cristiano Ronaldo a Facebook-oldalán.

Cristiano Ronaldo és Georgina RodríguezForrás: AFP/Oscar Del Pozo

Ahogy az várható volt, Ronaldo kihagyta a Manchester United kedd esti Liverpool elleni mérkőzését, ahol liverpooli szurkolók nem feledkeztek meg a gyászoló Ronaldóról, ugyanis a találkozó hetedik percében egyperces tapssal fejezték ki a részvétüket és a You'll Never Walk Alone-t énekelték portugál támadónak és a családjának.

A gyászoló Ronaldo szabadságot kapott a Manchester Unitedtól, így óriási meglepetést keltett, amikor az ötszörös aranylabdás támadó két nappal a kisfia halála után visszatért a klub carringtoni edzőközpontjába.

Ronaldo visszatéréséből egyelőre kár bármilyen következtetést is levonni. Állítólag együtt edzett a csapattal, de nem tudni, milyen állapotban van, így nem lenne meglepő, hogy szombaton kihagyná az Arsenal elleni rangadót is, ami akár a BL-szereplést érő negyedik helyről is dönthet.