Társoldalunk:

Márton Gábor: Hogyan élnék meg egy ilyen meccset, amikor kitömnek minket?

2022.04.22. 22:30

A labdarúgó NB I 29. fordulójának nyitómeccsén az MTK 4-0-ra kikapott hazai pályán a Mezőkövesdtől, és a kiesés szélére került. A mérkőzés után a csapat vezetőedzője, Márton Gábor, és a magyar válogatott Stieber Zoltán is csalódottan nyilatkozott.

Az M4 Sport riporterének kérdéseire elsőként a 26-szoros magyar válogatott Stieber Zoltán válaszolt, aki télen az Újpesttől igazolt az MTK-hoz a több játéklehetőség reményében.

A góllövés az utóbbi időben nem megy, így nehéz meccseket nyerni. A mérkőzés előtt arról beszéltünk, hogy ez az utolsó lehetőségünk, most már nagyon nehéz lesz kiharcolni a bennmaradást.Azért jöttem el Újpestről, mert szerettem volna minél többet játszani. Ez ugyan sikerült, de nem ilyen fél évben reménykedtem. Nehéz mit mondani, talán van matematikai esély még. Az a baj, hogy kevés gólt rúgtunk az utóbbi meccseinken. Nehéz most szavakat találni" - mondta csalódottan a 33 éves futballista.

Márton Gábor nehezen élte meg a Mezőkövesd elleni vereségetForrás: mtkbudapest.hu/

Stieber után Márton Gábor nyilatkozott, aki feldúlt és bosszús volt csapata újabb veresége után. 

Természetesen nehezen éltem meg a vereséget. Hogyan élnék meg egy ilyen meccset, amikor kitömnek minket? A cserékkel azért vártam, mert rengeteg a fiatal játékosunk. Nem jókedvemben döntöttem így, megvoltak az indokok" - válaszolt az első kérdésre, majd elmondta a véleményet játékosa, Branislav Sluka kiállításáról, aki a 81. percben kapott azonnali piros lapot.

Ilyen szabálytalanságok előfordulnak, a másik oldalon is akadt ilyen, de ott csak enyje-benyje volt" - mondta az MTK edzője.