Vágólapra másolva!
A Manchester United csütörtökön jelentette be, hogy az Ajax edzője, Erik Ten Hag veszi át a csapat irányítását. A hír állítólag teljesen ledöbbentette a Paris Saint-Germain együttesét vezető Mauricio Pochettinót, aki lelkesen készült Manchesterbe.

A The Athletic információi szerint a Manchester Uniteddel korábban összeboronált Mauricio Pochettinót hidegzuhanyként érte a klub bejelentése, miszerint a nyártól Erik Ten Hag lesz a csapat következő trénere. Az 52 éves holland szakember 2025 júniusáig szóló szerződést ír alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.

A lap azt állítja, hogy az argentin edzőt nem tájékoztatta döntéséről a Manchester United, márpedig ő biztosnak érezte a pozícióját. Állítólag

Pochettino számára azért is kínos a helyzet, mert a képviselői még áprilisban is tárgyaltak a Uniteddel, az argentin pedig már két hónapja információkat gyűjtött a manchesteri viszonyokról, a játékosokról és a klubról,

amelyek birtokában megkezdhette volna a munkát az Old Traffordon.

Mauricio Pochettinót sokkolta a hír, hogy nem ő lesz a Manchester United edzője Forrás: AFP/Valery Hache

A Daily Mail beszámolója szerint a United játékosok többsége jobban szerette volna, ha a Tottenham korábbi menedzsere kapja meg az állást Ten Hag helyett.