A Manchester United kapusa megalázónak tartja a csapat idei szezonját

Atletico de Madrid v Manchester United - UEFA Champions League Atleti Atletico Atletico de Madrid Champions Deporte England Espana Futbol Inglaterra Manchester Manchester United Metropolitano Octavos UCL UEFA Champions League United Wanda Wanda Metropolit
David de Gea during UEFA Champions League Round Of Sixteen First Leg One match between Atletico de Madrid and Manchester United at Wanda Metropolitano on February 23, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United kapusa, David De Gea szerint a csapat idei szezonja megszégyenítő és borzalmas volt számára.

A Manchester United mindössze a hatodik helyen áll a Premier League-ben, utóbbi nyolc meccséből ötöt elveszített, biztosan trófea nélkül zárja a szezont, ráadásul még a BL-indulásról is borítékolhatóan lemarad.

Ha így folytatja, a United még az Európa-ligáról is lecsúszhat, mert a hetedik West Ham - amelynél egy meccsel többet játszott - csak három ponttal gyűjtött nála kevesebbet a Premier League-ben.

A csapat spanyol kapusa, David De Gea szerint a dolgoknak mindenképpen meg kell változniuk ezután a fájdalmas idény után.

nyilatkozta letörten De Gea.

Az biztos, hogy az angol sztárcsapat új edzővel kezdi a szezont, ugyanis Ralf Rangnickot az Ajaxtól távozó Erik Ten Hag váltja, aki a hírek szerint forradalmi változásokat fog bevezetni a klubnál.

Forrás