Az NB I-ben folytatja pályafutását a kolozsvári kapustehetség

CFR Cluj v FC Arges - Romania Liga 1 NurPhoto General news April 4 2022 4th April 2022 Competition Liga 1 Romanian Liga 1 Horizontal MATCH
Otto Hindrich during the game CFR Cluj vs FC Arges, Romanian Liga 1, Dr. Constantin Radulescu Stadium, Cluj-Napoca, Romania, 4 April 2022 (Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto) (Photo by Flaviu Buboi / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kisvárdára igazol Hindrich Ottó, aki a sorozatban ötödik román bajnoki címét megszerző kolozsvári CFR-től érkezik kölcsönbe - írja a Nemzeti Sport.

„Igen, a szerződést aláírtuk. Egy évre érkezik kölcsönbe a kapus, de a megállapodás továbbértékesítési részesedést, illetve vételi lehetőséget is tartalmaz számunkra" – erősítette meg a Nemzeti Sport kérdésére a hírt Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója.

Hindrich Ottó 17 évesen már a román élvonalban védett Forrás: NurPhoto via AFP/Flaviu Buboi/NurPhoto/Flaviu Buboi

A CFR saját nevelésű kapusa, Hindrich Ottó ebben az idényben a bajnoki mérkőzéseinek közel felén, 19 találkozón védett. A Romániában a fiatal kora miatt – 17 évesen debütált az első csapatban – Gianluigi Donnarummához is hasonlított kapusért télen a Puskás akadémia tett 700 euer eurós ajánlatot, de akkor nem jött össze az üzlet.

A sportigazgató azt is elmondta, hamarosan újabb játékosok szerződtetése is várható Kisvárdán, és érintette a saját jövőjét is. „Ezt az átigazolási időszakot még végigdolgozom, mint sortigazgató, de mint korábban is mondtam, a jövőben nem fogom ezt tovább csinálni."