Társoldalunk:

Szerencsejátékfüggő, súlyos szenvedélybeteg az egyik NB I-es fociedző

2022.06.04. 11:17

Egészen döbbenetes hír látott napvilágot, ugyanis az egyik NB I-es futballcsapat vezetőedzője milliós adósságokba verte magát játékszenvedélye miatt.

A Blikk információi szerint az illető már fiatalon, még játékosként is több millió forintot vesztett el, azóta is a szerencsejáték rabja. A hírek szerint rengeteg embertől kért kölcsön, amiket azóta sem tudott visszaadni.

Szakmabeli kollégáitól, a szertárostól, de még az utánpótláscsapatoknál játszó gyerekek szüleitől is kért pénzt. Azt beszélik, a Tippmixen mentek el ezek a nagy összegek. Én ezt egyértelműen nem tudom kijelenteni, de a lényeg, sok helyről hallottam már, hogy több embernek is tartozik a klubnál" – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő szakember, aki az érintett klubnál dolgozik.

A lap nem nevezte meg a szenvedélybeteg edzőt, mint ahogy az sem derült ki a cikkből, hogy a saját meccseire is fogadott-e korábban. Ugyanakkor, ha nem a saját csapata mérkőzéseire tippelt, akkor is súlyos hibát vétett, ugyanis az Európai Labdarúgó Szövetség mindennemű sportfogadás űzését tiltja az edzőknek.

Bár a klubnál többen is megerősítették, a szóban forgó tréner tagadta a vádakat.
Ez nem igaz, rágalmazás, és ha leírják a nevemet, jogi útra terelem az ügyet. Semmilyen tartozásom nincs senkinek. Nem tudom, ki állhat-e mögött, kinek érdeke lejáratni engem" – mondta a Blikk megkeresésére az NB I-es edző.