Vágólapra másolva!
Távozik a MOL Fehérvár FC-től a csapat történetének legeredményesebb játékosa, Nikolics Nemanja.

A 43-szoros válogatott 34 éves csatár két időszakban összesen hét szezont töltött a fehérvári csapattal, amellyel kétszeres bajnok és kétszeres szuperkupa, valamint egyszeres ligakupagyőztes lett. Emellett háromszor lett az NB I gólkirálya, és 314 tétmérkőzésen szerzett 164 góljával a klub történetének legeredményesebb focistája.

Mint az a klub közleményében olvasható, a MOL Fehérvár nem kínált új szerződést Nikolicsnak, aki így június 30-án lejáró szerződése után távozhat a csapattól.

"Bár a következő szezontól már nem láthatjuk Nikót Vidi-mezben a pályán,

elismerve elévülhetetlen érdemeit klubunk történelmének alakításában. Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem viselheti senki ezt a számot a Vidi első csapatában" – mondta el Sallói István, klubunk sportigazgatója.

2013-ban kapott először meghívót a magyar labdarúgó-válogatottba, amivel ő lett a Vidi történetének 43. A-válogatott játékosa. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a szezon legjobbjait díjazó szavazásán 2012-ben harmadikként végzett, majd 2015-ben is bekerült a szezon csapatába, írja a klub honlapján megjelent méltatás.