Így kezd a magyar válogatott az angolok ellen

DIBUSZ Dénes; NAGY Ádám; NEGO Loic; SZALAI Attila; SALLAI Roland; ORBÁN, Willi; SCHÄFER András; NAGY Zsolt; LANG Ádám; SZALAI Ádám; SZOBOSZLAI Dominik
Cesena, 2022. június 7. A magyar válogatott kezdőcsapata a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én. Elöl Loic Négo, Nagy Zsolt, Sallai Roland, Nagy Ádám és Schäfer András, hátul Dibusz Dénes, Willi Orbán, Lang Ádám, Szalai Ádám, Szalai Attila és Szoboszlai Dominik (b-j). MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Marco Rossi szövetségi kapitány kijelölte az angolok ellen a Nemzetek Ligájában pályára lépő magyar kezdőcsapatot, amelyben két változás van a legutóbbi, németek elleni kezdőhöz képest.

Azt már jóval korábban tudni lehetett, hogy a kapuban Dibusz Dénes áll majd, hiszen Rossi már a kerethirdetésnél jelezte, hogy "felezni" fognak Gulácsi Péterrel, aki az előző fordulóban, a németek ellen kapott sárga lapja miatt egyébként sem léphetne pályára.

A másik változtatás a középpályán történt, ahol Nagy Ádám helyett Schäfer András került be a csapatba.

Az Anglia-Magyarország mérkőzés a Nemzetek Ligája A osztályának 3. csoportjában 20.45-kor kezdődik. Az Origo.hu-n szöveges élő tudósítás formájában követhetik, majd helyszínen tartózkodó munkatársunk összefoglalóját is olvashatják.