Vágólapra másolva!
A címvédő Slovan Bratislava hazai pályán nagyon magabiztosan verte egyik legnagyobb otthoni riválisát, a Trencint, jelezve, hogy jó formában várja a Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtező visszavágót.

A Groupama Arénában elért szerdai 2-1-es siker után a bajnokságban is javítani akart a Slovan, amelyik az első fordulóban váratlan vereséget szenvedett a Zólyombrézó otthonában. Ezúttal a Pozsonyban a Trencin volt az ellenfél, a Slovanban pedig a kezdőben kapott helyett a Budapesten csak néhány percet a pályán töltő magyar válogatott középpályás, Holman Dávid. Aki a 36. percben gólpasszt adott David Hrncarnak, ezzel szünetben 1-0-ra vezetett a Slovan, amelyik kezdőjében csak hárman voltak ott a BL-meccs kezdőjéből.

Holman Dávid (27) kezdi visszanyerni formáját és helyét a Slovanban Forrás: skslovan.com/

A második félidőben, a 67. percben Andre Green góljával lett 2-0, majd Vladimir Weiss tíz percen belül ötöt cserélt, elhagyta a pályát Holman is, és érkeztek a budapesti meccsen szerepet kapók, mint Kucka, Szaponjics, Krizan, Kankava, és a győztes gólt szerző Barszegjan. A 82. percben Kucka, majd a 90.-ben Hrncar lőtt újabb gólt, így a Slovan végül kiütötte a Trencint.

A Slovan Bratislava - Ferencváros BL-selejtező visszavágójára július 27-én 20.30-tól kerül sor a pozsonyi Nemzeti Stadionban.