Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolt Batik Bencét, a Budapest Honvéd korábbi csapatkapitányát, akit egy nappal a szezon kezdete előtt tettek ki a kispesti csapat keretéből.

A Puskás Akadémia honlapján dörzsölt bekként bemutatott Batik Bence nagyon boldog, hogy a felcsúti csapathoz szerződött, s reméli, hamarosan a Hornyák-csapatban is vezéregyéniség lehet.

A Puskás Akadémia új igazolása eddigi pályafutása során 147 magyar bajnokin lépett pályára, nyolc gólja mellett nyolc gólpasszt is kiosztott.

Mint ismert, a Budapest Honvéd egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a csapat keretéből a csapatkapitány Batik Bencét. Chris Docherty sportigazgató úgy fogalmazott, hogy Lazar Csirkovics leigazolásával versenyhelyzetet akartak teremteni, de miután Batikot kitették a keretből, valójában a versenyhelyzetet gyengítették.

Az eset után Batik Bence egy Instagram-sztoriban Pinokkióról osztott meg egy képet, amivel arra utalhatott, hogy a Honvéd közleményében nem úgy adták elő a történteket, ami a szerinte megfelel a valóságnak.