Két meccsen 15 gól esett a német focibajnokságban

Jahn Regensburg - Karlsruhe SC Sports soccer 2. Bundesliga Horizontal
20 August 2022, Bavaria, Regensburg: Soccer: 2nd Bundesliga, Jahn Regensburg - Karlsruher SC, Matchday 5, Jahnstadion Regensburg. The scoreboard says 0:6 against Karlsruher SC. Photo: Daniel Löb/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Daniel Löb / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Két mérkőzés is elképesztő gólzápot hozott a német másodosztályú labdarúgó bajnokság (Bundesliga 2) szombat délutáni programjában.

Paderbornban az ötödik fordulóban már a negyedik győzelmét arató, és a tabellát vezető hazai csapat az évek óta a feljutást hajszoló Holstein Kielt verte el igen alaposan, 7-2-re. A hazaiak 7 gólját összesen hat játékos szerezt. A Paderborn az eddigi öt idei bajnikján már 18 gólt szerzett.

Regensburgban is volt ok az örömre, igaz, csak a vendég Karlsruhe drukkerei tapsolhatták pirosra a tenyerüket, miután a szebb napokat is látott vendég kék-fehér csapat 6-0-ra nyert úgy, hogy náluk is csupán egyetlen duplázó volt, és rajta kívül még négyen vették be a hazai kaput.

A nap harmadik délutáni meccsén a Nürnberg "csak" 2-1-re nyert Sandhausenben.