Vágólapra másolva!
Szerdán este a franciaországi Toulon repülőterén bukkant fel Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke. A hír kapcsán Marseille-ben kitört a láz, egyre többen beszélnek arról, hogy a portugál sztárjátékos a város csapatában folytatja pályafutását.

Régóta köztudott, hogy Ronaldo el akar jönni Manchesterből és kizárólag olyan csapatban képzeli el a pályafutását, amely a Bajnokok Ligájában indul. Nos, Marseille-ben erre lenne lehetősége, hiszen a kikötőváros csapata ott van az idei BL-sorozat főtábláján, a sorsolás is megvolt, a Marseille a német Eintracht Frankfurt, az angol Tottenham és a portugál Sporting Lisszabon mellé kapott besorolást. (A Sporting volt Ronaldo első klubja, a portugál csapattal is összehozták már a sztárt.)

Jorge Mendes és Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/Fabio Ferrari

De térjünk most vissza augusztus 24-re, szerda délutánra, amikor CR ügynöke, Jorge Mendes felbukkant a touloni repülőtéren. A hírről elsőként Florent Torchut, a L'Equipe újságírója számolt be. Amikor a zsurnaliszta ezt a hírt közzétette, elszabadult a pokol. Bejegyzések ezrei születtek meg arról, hogy Ronaldo hamarosan a Marseille csapatának játékosa lesz. (Ez persze most még nem több, mint álmodozás, de CR sorsát látva akár valóság is lehet belőle.)

Mendes lépéskényszerben van, de eddigi próbálkozásai nem jártak sikerrel. A legszánalmasabb törekvése is kútba esett:

a menedzser két olasz élcsapatnak, az AC Milannak és az Internek ajánlgatta Ronaldót, de az olasz klubok vezetői nem kértek a "csodás" üzletből.

Mindenesetre az idő halad, az átigazolási időszak augusztus 31-én lezárul. Mendesnek és Ronaldónak pedig lépniük kell, mert úgy tűnik, hogy Manchesterben nincs maradása a portugálnak.

Forrás