Mbappé megint el akar menni a PSG-től, már azt is tudni, hova

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates scoring the 1-0 goal during the UEFA Champions League Group H first leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Juventus at Parc des Princes Stadium in Paris, on September 6, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain kapcsolata teljesen megromlott, és ugyan nyáron még sikerült megtartania a francia sztárcsapatnak a 23 esztendős támadót, a 2018-as világbajnok ismét azon dolgozik, hogy jövő januárra távozzon a Parc des Princes-ből – értesült a Marca.

A forrás szerint a párizsi klub sportvezetése együttműködik Mbappéval, de csak bizonyos feltételekkel. A tárgyalásokon kijelentették,

a Real Madrid kivételével bárkivel tárgyalhat a világbajnok csatár,

aki számára így a Liverpoolt – amely klub korábban már próbálkozott a megszerzésével – tartják a legvalószínűbb úticélnak.

A madridi klubot azért ellenzi a párizsi vezetőség, mert a nyáron történteket – amikor szinte napról napra változott Mbappé helyzete a PSG és a Real között, mielőtt végül 2025 nyaráig hosszabbított jelenlegi csapatával – nem szeretné újra átélni, ráadásul a két elnök, Florentino Perez és Nasser Al Khelaifi ellentétes véleményen van az Európai Szuperligáról is.

A fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A futballista a PSG színeiben 229 tétmérkőzésen 182 gólt szerzett és 88 gólpasszt adott.