Nem rúgja ki az Újpest a saját ifijátékosait trágárul szidalmazó Véber Györgyöt, Véber szerint az ellenfél tehet mindenről

Vágólapra másolva!
Miközben a saját ifijátékosait ocsmányul és trágárul szidó Véber György gyakorlatilag az ellenfelet hibáztatja azért, mert ő így viselkedett, az Újpest továbbra sem hajlandó kirúgni a magáról megfeledkezett trénert.

Véber György nyilatkozata a következő volt: „Aki ismer, az tudja, együtt élek a mérkőzéssel, ha tehetném, felfutnék a pályára igazgatni a játékosokat. Mivel ezt nem tehetem meg próbálom őket a pálya széléről instruálni. Ezen a meccsen valahogy semmi nem úgy alakult, ahogy kellett volna, lélektelen futballt játszottunk és sajnos felültem az ellenfél fricskáinak is, így félrevonultam kidühöngeni magam. Őszintén sajnálom, hogy ennyire elragadott a hév, ez nem a pályára való, pláne nem gyerekek előtt. Szeretném, ha ez nem befolyásolná a csapat sorsát, remek srácok, akik szeretnek futballozni és remek eredményeket értek el eddig. Természetesen bármilyen retorziót elfogadok az MLSZ és a klub részéről is, vállalom a következményeket. A szívem továbbra is az Újpesté!""

Tehát akkor: az ellenfél, az MTK U19-es csapata a hibás, mert addig "fricskázta" az edzőt, amíg az válogatott ocsmányságokra ragadtadta magát.

Továbbá: az Újpest nem hajlandó kirúgni azt az ember, akinek ezen megnyilvánulásai után semmi keresnivalója nem lenne sem az egyesületnél, sem pedig a magyar labdarúgásban.