Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő Lazio kívánságlistáján szerepel többek között a magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos is, akit már a télen leigazolnának.

Az olasz Corriere dello Sport információi szerint a Lazio januárban szeretné megerősíteni a balhátvéd posztot, és a római csapat egyik kiszemeltje a 18 éves Kerkez Milos, aki a közelmúltban remek teljesítménnyel mutatkozott be a magyar válogatottban és többek között az olasz válogatott ellen is pályára lépett a budapesti Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Kerkez Milos az Európa-bajnok olasz válogatott ellen is pályára lépett a Nemzetek Ligájában Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A lap hozzáteszi, hogy a római csapat edzője, Maurizio Sarri szívesebben erősítene rutinos játékossal, ám ettől függetlenül érdeklődik Kerkez iránt. A magyar védő januárban igazolt Hollandiába, azóta kulcsjátékossá nőtte ki magát az Alkmaarnál, ahol az idei szezonban tíz bajnokin két gólt szerzett. Piaci árát a mértékadó Transfermarkt 3 millió euróra becsüli.

Kerkez korábban már szerepelt Olaszországban, jelenlegi klubja előtt a Milan játékosa volt, ám csak edzőmérkőzéseken és a tartalékok közt kapott lehetőséget.