Megint botrányt okozott a sztárfocista, meccs közben cigizett - fotó

SOCCER, FOOT, FOOTBALL, VOETBAL, CONFLEAGUE, CONFERENCELEAGUE, R Horizontal
Antwerp's Radja Nainggolan pictured during a training session of Belgian soccer team Royal Antwerp FC, Wednesday 17 August 2022 in Istanbul, Turkey. Tomorrow Antwerp will play Turkish team Istanbul Basaksehir in the play-off for the UEFA Conference League competition. BELGA PHOTO DIRK WAEM (Photo by DIRK WAEM / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
A belga Royal Antwerp futballistája, Rajda Nainggolan csapata legutóbbi bajnoki meccse előtt a kispadon dohányzott, amiért klubja határozatlan időre eltiltotta.

A 30-szoros belga válogatott labdarúgó a Standard Liege elleni bajnokin csak a kispadon kapott helyet, majd a második félidőben pályára lépett.

Amíg a cserepadon ücsörgött, elszívott egy cigarettát, ám ezt nem tudta titokban tartani, így klubjától eltiltást kapott.

Az Internazionaléban és az AS Romában is megfordult középpályást a múlt héten őrizetbe vették, miután lejárt jogosítvánnyal ült a volán mögé, tavaly nyáron pedig szintén volt egy botránya, akkor ittas vezetés miatt vonták be a vezetői engedélyét.

A Royal Antwerp, amely jelenleg második a belga élvonalban, a közleményében hozzátette: a 34 éves ex-válogatott Nainggolan és a klub a folytatásban nem kommentálja a történteket, s a csapat az előtte álló feladatokra összpontosít. Ezzel együtt a játékos az Instagram-oldalán azt írta: nagyon sajnálja, amit tett.

fogalmazott Nainggolan.