Vágólapra másolva!
Elképesztő öltözői felvétel készült a félidőben az ausztrál labdarúgó-bajnokság második fordulójának egyik mérkőzésén. A szünetben a hazai pályán játszó Brisbane Roar már 2-0-s hátrányban volt a tavalyi döntős Melbourne City ellen, ez pedig a csapat sztárjának számító Charlie Austin szerint elsősorban Connor Chapman rossz védekezésének volt köszönhető.

A 33 esztendős Austin több szezont is eltöltött a Premier League-ben, mielőtt idén nyáron Ausztráliába szerződött. Újonc létére hamar beilleszkedett a csapatba, amit az is mutat, hogy az öltözőben máris vezéregyéniségként viselkedett, amikor a félidőben a mindkét gólnál hibázó csapattársára, Connor Champmanre ráripakodott. A leszidott játékos azzal vágott vissza Austinnak, hogy a csatár sem rúgta be a helyzeteit a másik kapunál.

Előbb egy szögletet követően szereztek vezetést a vendégek, miután a védelem Chapmannel az élén nem tudott felszabadítani, majd az ausztrál hátvéd egy felesleges szabálytalansággal juttatta tizenegyeshez a Melbourne-t, amit Jamie Maclaren értékesített is.

Chapmant végül a 61. percben lecserélte edzője, az állás azonban nem változott a második félidőben, így a melbourne-iek a kétgólos sikerükkel továbbra is az A-League tabellájának első helyén állnak, míg a Brisbane a tizedik.