Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo újra együtt edzett a Manchester United felnőtt csapatával azt követően, hogy Erik ten Hag vezetőedző kitette a keretből a múlt szombati Chelsea elleni meccs előtt.

Ronaldo csak kispados volt a Manchester Unitedban a Tottenham elleni rangadón, az ötszörös aranylabdást a meccs második félidejében elküldte melegíteni Erik ten Hag. A találkozó hajrájában a portugál támadó nem volt hajlandó pályára lépni, majd kivonult a stadionból és olyan dühösen viharzott be az öltözőbe, hogy még az érte rajongó gyerekeknek sem adott pacsit.

Ronaldo aztán csütörtök este kikerült a Manchester United keretéből. A portugál sztár ezt követően egy közhelyekkel teli Instagram-posztban magyarázta a bizonyítványát, de bocsánatot nem kért a tettéért.

A portugál támadó szombaton a csapat edzőközpontjában erőnléti edzők irányításával egyénileg tréningezett, hétfőn Ronaldo szabadnapos volt, ezért nem került sor a találkozóra. Kedden aztán a felek látszólag tisztázták a nézeteltérést. Erik ten Hag minden bizonnyal adott egy utolsó esélyt Ronaldónak, aki együtt edzett a csapattal a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga meccs előtt.

Ronaldo az idei szezonban a Manchester United mind az eddig négy El-meccsén kezdőként lépett pályára. Egy gólt lőtt és egy gólpasszt adott.