Vágólapra másolva!
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo már a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a Manchester United csapatát. Az M4 Sport azt írja, azt ötszörös aranylabdás portugál támadó 21 millió euróért megvásárolt egy portugáliai luxusvillát, ez pedig minden bizonnyal azt jelenti, hogy a novemberi világbajnokság után visszatér nevelőegyesületéhez, a Sporting Lisszabonhoz.

Ronaldo a héten a tért vissza a Manchester United keretébe. Mint ismert, a portugál támadó egy hete még az együttes edzőközpontjában erőnléti edzők irányításával egyénileg végzett gyakorlatokat, három nappal később pedig bekapcsolódott a csapat munkájába.

Cristiano Ronaldót azért kellett fegyelmezni, mert a Tottenham Hotspur ellen 2-0-ra megnyert hazai bajnoki mérkőzésen megtagadta a pályára lépést és a lefújás előtt bement az öltözőbe, majd elhagyta a stadiont is.

Cristiano Ronaldo és partnere, Georgina Rodriguez hamarosan elhagyják Manchestert Forrás: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Ronaldo csütörtök gólt lőtt a moldovai Sheriff Tiraspolt elleni Európa-liga-meccsen, azonban a bajnokságban továbbra sem lesz kulcsszerepe, ráadásul Erik ten Hag vezetőedzővel sem jön ki jól, így érthetően távozni szeretne a csapattól. A 37 éves támadó már nyáron is távozni akart, de egyetlen európai top klub sem érdeklődött iránta, csak a szaúd-arábiai Al-Hilal együttesétől kapott ajánlatot.

Ronaldo lehetséges következő állomáshelyeként a nevelőegyesületét, a lisszaboni Sportingot emlegetik. Az M4 Sport a spanyol Marcára hivatkozva azt írja, hogy Ronaldo a portugál fővárostól kocsival 40 percnyi távolságra vásárolt luxusvillát.

A 37 éves támadó állítólag 21 millió eurót fizetett ki a ház megvásárlására, felújítására és átalakítására, ezzel pedig a 2023 elejére elkészülő villa Portugália legdrágább lakóingatlana.

A ház Quinta da Marinhában, a portugál riviérán található egy exkluzív lakónegyedben, Estoril és Sintra közelében. A háromszintes villa több mint 2700 négyzetméteres, hatalmas park és természetesen egy nagy medence is tartozik hozzá.